Logitech laajentaa värikästä Color Collection -tuoteperhettä mintunvärisillä pelikuulokkeilla

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) yhdistää kevyissä pelikuulokkeissaan raikkaan värityksen laadukkaaseen äänentoistoon.

Logitech G Color Collection -tuoteperhe tunnetaan laadukkaista pelivälineistään, joita piristävät pirteät värit ja miellyttävä muotoilu. Nyt tuoteperhe laajenee langallisilla mintunvärisillä Logitech G335 -pelikuulokkeilla. Samalla aiemmin julkaistu langaton Logitech G305 LIGHTSPEED -pelihiiri saa uuden mintun värityksen.

”Viime syksynä julkaistu Color Collection oli pelaajien keskuudessa suurmenestys maailmanlaajuisesti”, kommentoi Logitech G -tuotepäällikkö Ujesh Desai. ”Nyt uuden kuulokemallin myötä laajennamme väripalettia mintunvärisellä vaihtoehdolla, joka onkin yksi eniten toivottuja värisävyjä. Pirteä värimaailma yhdistettynä kevyeen ja säädettävään pantarakenteeseen sekä pehmeisiin korvakuppeihin tekee käytöstä miellyttävää pitkissäkin pelisessioissa.”

Vain 240 gramman painoiset langalliset Logitech G335 -kuulokkeet ovat pelikuulokkeiden kevyimmästä päästä. Ne hyödyntävät palkituista Logitech G733 -pelikuulokkeista tuttua muotoilua ja rakennetta. Erityisesti kuulokkeiden säädettävä ja joustava pääpanta tuntuu miellyttävältä käyttää. Pehmeät kangaspäällysteiset korvakupit tuntuvat käytössä lähes huomaamattomilta. Tämä osaltaan lisää kuulokkeiden käyttömukavuutta.

Kuulokkeissa on 40 millimetrin neodyymielementit, jotka toistavat stereoäänet selkeästi ja erottelukykyisesti. Kuulokkeissa on myös portaaton äänenvoimakkuudensäädin ja sankamikrofonin saa helposti mykistettyä pystyasentoon kääntämällä. Kuulokkeiden 3,5 millimetrin stereokuulokeliitännällä ne on helppo liittää lähes mihin tahansa äänilähteeseen. Kuulokkeet on myös virallisesti Discord-sertifioidut. Se takaa korkealuokkaisen puheäänen Discord-palvelun puheominaisuuksia käytettäessä.

Mustan, valkoisen ja mintun väreissä saatavissa Logitech G335 -kuulokkeissa on irrotettava pääpanta kuulokepehmusteita vastaavin värein. Panta on myös helposti pestävissä tai halutessaan vaihdettavissa toiseen väriin. Eri värivaihtoehtoja on kahdeksan. Lisäksi Logitechin valikoimasta löytyy viiden väri- ja muotovaihtoehdon setti mikrofonisuojuksia.

Hinta ja saatavuus
Mintunväriset Logitech G335 -pelikuulokkeet ja Logitech G305 LIGHTSPEED -pelihiiri ovat saatavana välittömästi 69 ja 59 euron suositushinnoin. Kahdeksalla eri värivaihtoehdolla saatavana olevat pääpannat ovat saatavana 9,99 euron suositushintaan. Mikrofonisuojat ovat saatavana 11,99 euron suositushintaan. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

https://www.logitechg.com/fi-fi/playyourway.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *