Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons on Mineraftiin perustuva toimintaseikkailupeli ja se on julkaistu 26. toukokuuta 2020 Windows 10:lle, Xbox Onelle, Playstation 4:lle sekä Nintendo Switchille. Kehittäjä on Mojang ja julkaisija Xbox Game Studios.

Pelissä tutkitaan satunnasesti luotuja luolastoja ja vastaan tulee satunnaisesti hirviöitä, kuten zombeja, hämähäkkejä sekä luurankoja. Luolastoista voi löytää myös aarrearkkuja joista saa rahaa sekä uusia esineitä. Arkuista saa armoreita, uusia aseita sekä artifacteja. Artifacteja ovat esimerkikisi lemmikit jotka hyökkäävät vihollisia vastaan.

Pelikulma on ylhäältä päin ja näppäiminä 1, 2, 3, välilyönti sekä hiiri. Dungeonsia voi pelata joko yksin tai maksimissaan neljän pelaajan tiimissä joko verkossa tai paikallisesti moninpelitilassa. Pelissä pystyy mukauttamaan hahmon hyvin omien pelitottumusten mukaisesti eri esineillä ja asepäivityksillä.

Peliin on tullut nyt 2 lisäosaa jotka ovat Hiipivä talvi sekä Viidakko herää. Molemmissa lisäosissa tulee uusia tehtäviä, vihollisia sekä esineitä. On olemassa myös Hero Pass jolla saa molemmat lisäosat, lemmikkejä, viitan sekä kaksi pelaaja skiniä.

Olemme testanneet peliä nyt noin kuukauden verran ja vaikuttaa todella hyvältä! Tekemistä riittää ja uusia päivityksiä tulee jatkuvasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *