PINNACLE, RELOG, TRUSTLY JA GRID: UUSI 100 000 DOLLARIN CS:GO TURNAUS

Maaliskuun 3.päivä alkaen ja huhtikuun 4.päivä päättyen nähdään ensimmäinen Pinnacle Cup, johon on kutsuttu mukaan 32 joukkuetta. Joukkueet tulevat vähitellen mukaan turnauksen eri vaiheisiin, ja mukana on myös suomalaisväriä. Turnauksessa jaetaan 100 000 dollaria, josta peräti 80 000 dollaria on voittajajoukkueelle!

Turnaus alkaa GSL ryhmävaiheella 16 kutsun joukkueen voimin. Joukkueet on jaettu neljään lohkoon, joista jatkoon pääsee 4 joukkuetta Swiss vaiheeseen, missä näitä 4 joukkuetta odottaa 12 muuta kutsujoukkuetta.

Ryhmävaiheen joukkueet – mukana suomalaisista KOVA

United Kingdom uMx
Brazil Case
Denmark Lyngby Vikings
Denmark Copenhagen Flames
Europe Nordavind
Sweden Lilmix
Europe GamerLegion
Europe HellRaisers
Czech Republic Sinners
Sweden Galaxy Racer
Denmark Tricked
Ukraine EC Kyiv
Kazakhstan K23
Finland KOVA
France Ambush
Sweden Apeks

Swiss vaiheesta pääsee kahdeksan joukkuetta playoff vaiheeseen, jossa mukaan tulee neljä uuta joukkuetta. Näistä neljästä joukkueesta on tässä vaiheessa julkaistu kaksi: FunPlus Phoenix ja Gambit, ja kaksi muuta Tier1 joukkuetta ilmoitetaan mahdollisimman pian. Odotamme mielenkiinnolla saako esimerkiksi ENCE kutsun suoraan kolmannelle kierrokselle?

Swiss vaiheen joukkueista puuttuu vielä neljä, mutta mukana on suomalaisista HAVU.

Brazil GODSENT
Russia Winstrike
Portugal SAW
Oceania EXTREMUM
Belarus Nemiga
Finland HAVU
Europe Endpoint
Brazil TeamOne

Koko turnaus on nähtävillä The Esports Biblen englannin, portugalin ja venäjän kielisillä Twitch kanavilla.

Tässä vaiheessa kilpailun järjestäjä on julkistanut 26 joukkuetta näistä 32:sta

PINNACLE CUP

Pinnacle on yksi Euroopan suurimmista rahapelioperaattoreista, Trustly yksi suurimmista onlinemaksujärjestelmäyhtiöistä ja GRID tietopalvelutoimittaja – nämä yhdessä tutun peliturnaustoimittajja Relog Median kanssa tuovat nyt tämän uuden turnauksen markkinoille parantaakseen lähinnä Pinnaclen rajapintaa e-urheiluun Euroopassa.

Meillä tämä turnaus on mahdollisuus osoittaa, että olemme vakavissamme e-urheilun suhteen ja siksi olemme ottaneet kumppaneiksemme alan parhaita. Olemme todella innostuneita tekemään töitä yhdessä GRID:in, Relog Median sekä Trustlyn kanssa tuottaaksemme jotain aivan uutta asiakkaillemme ja e-urheilun faneille ympäri maailmaa.

Paris Smith, Pinnaclen toimitusjohtaja

Lähde: Twitter / SuomieSports

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *