Rainbow Six Invitational -kilpapeliturnaus käynnistyy toukokuussa Pariisissa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtavan julkaisijan, Ubisoftin huippusuosittu Rainbow Six Invitational -kilpapeliturnaus käynnistyy toukokuussa Pariisissa.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege on yksi suosituimmista esports-peleistä. Sen maineikkain ja tärkein tapahtuma on Rainbow Six Invitational, jossa kisaavat pelin parhaat joukkueet. Tänä vuonna kisatapahtuma järjestetään Pariisissa 11.-23. toukokuuta. Mukana ovat pelin kaikki neljä kisa-aluetta ympäri maailmaa. Ranskan hallitus ja paikalliset terveysviranomaiset ovat hyväksyneet osallistuvat joukkueet ja turvallisuusohjeita noudatetaan tiukasti koko kisojen ajan. Poikkeusjärjestelyistä johtuen Wildcard Gaming -joukkue ei kuitenkaan voi osallistua mukaan kisoihin.

Kisoihin osallistuu yhteensä 19 eri joukkuetta pelin kaikilta eri kisa-alueilta ja ottelut pelataan rajatuissa tiloissa lähiverkko-otteluina ilman yleisöä. Ensimmäisessä vaiheessa 11.-16. toukokuuta joukkueet kisaavat niin sanotussa ryhmävaiheessa, josta parhaat tiimit etenevät pudotuspeleihin.

Pudotuspelit eli playoffit pelataan 19.-23. toukokuuta. Samalla nämä ottelut näytetään suorina lähetyksinä Pariisin kuuluisasta Palais Brongniartista.

Taatakseen sekä osallistuvien pelaajien että tapahtumahenkilökunnan hyvinvoinnin ja terveyden, kisat järjestävä Ubisoft tekee läheistä yhteistyötä paikallisten terveysviranomaisten ja Ranskan hallituksen kanssa.

Kisojen tarkemmat aikataulut, ottelujärjestys, palkintopotti, ottelusäännöt ja muut yksityiskohtaiset tiedot päivitetään Rainbow Six: Siege -pelin kisoja koskevalle verkkosivuille, joka löytyy osoitteesta https://rainbow6.com/SI2021GuideUpdate.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *