SnowRunner-ajosimulaation lumipeitteisille teille pääsee toukokuussa myös Nintendo Switchillä

Ainutlaatuisten ajopelien ehdoton suosikki SnowRunner tarjoaa pelaajalleen vaikeakulkuisia reittejä, raskaita kulkuneuvoja ja upeita maisemia koettavaksi. Pitkän odotuksen jälkeen SnowRunner tuo lumiset lakeudet ja haastavat työtehtävät myös Nintendo Switch -pelaajien iloksi.

Mukana on kymmenittäin erilaisia rekkoja, kuorma-autoja, maastoautoja ja astetta erikoisempia työajokkeja, joilla työtehtävät sujuvat toinen toistaan vaikeammissa maastoissa. Vinssit ja muut työkalut tulevat tarpeeseen, kun suonsilmät, mutaiset tiet ja monet muut hankaluudet saavat auton jumiin tai muutoin pulaan haastavissa maasto-olosuhteissa. Yksinpelin lisäksi SnowRunner tarjoaa ajopelihupailua jopa neljän hengen yhteistyömuotoisessa moninpelitilassa.

Pelin Switch-esittelyvideo:

SnowRunner tuo pelaajille haasteeksi jään peittämät vesistöt ja jyrkät mäkimaastot. Kokeneelle kuljettajalle ne ovat kuitenkin vain hidasteita SnowRunnerin pelimaailmassa. Kuvankaunis ja yksityiskohtainen pelikartasto tarjoaa valtavan määrän toinen toistaan vaikeampia ja vaarallisempia ajoreittejä koluttavaksi ja tutkittaviksi. Pelaajan ohjattavana on kattava valikoima valtavia työkoneita ja raskaita kulkuneuvoja. Upea ja avoin pelimaailma tarjoaa hauskan ympäristön ajosimulaatiolle, jossa nopeus on toissijaista. Tärkeämpää on perille pääseminen, mikä ei ole SnowRunnerin pelimaailmassa itsestäänselvyys.

Maastoon jumiutuvat renkaat, liukkaat ajokelit ja huono näkyvyys ovat keskeisiä haasteita erilaisissa tehtävissä. Onneksi jokaiselle ajoneuvolle löytyy reilusti apuvälineitä, kuten vinssejä ja lumiketjuja. Kunhan kuljettajalta löytyy sisua, kärsivällisyyttä ja neuvokkuutta, ongelmat ratkeavat yrityksen, erehdyksen ja kokemuksen myötä.

SnowRunner julkaistaan Nintendo Switch -pelikonsolille 18. toukokuuta 2021. Peli on saatavilla myös sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja:
https://snowrunner-thegame.com/
www.panvision.com/pelit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *