TESTISSÄ: Spyro-Reignited Trilogy

E-URHEILUA.COM testasi uudistetun Spyro-Reignited Trilogy pelin.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ojo5yYBPwdI&w=560&h=315]

Peli julkaistiin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. marraskuuta 2018. Remasteroitu Spyro julkaistaan 3. syyskuuta 2019 myös Nintendo Switchille ja Microsoft Windowsille.

Odotukset olivat todella korkealla, sillä tätä on hehkutettu kauan! Toki piti olla vähän varautunut, sillä tunnetusti uudistetuissa peleissä saattaa olla kaikenlaisia bugeja. Heti ensimäisistä sekunneista lähtien peli on ollut täyttä nostalgia huumaa kun kaikki tutut äänet ja kaikki ovat uudistetussa pelissä.

Tässä uudistetussa Spyrossa on kaikki pelisarjan kolme peliä Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! ja Spyro: Year of the Dragon. Ainoa uusi juttu minkä huomasin oli suomenkieliset dubbaukset sekä tekstitykset. Toisaalta se on hyvä asia niille, jotka eivät osaa englantia jotta ymmärtää paremmin mitä pelissä tapahtuu.

Peli on ollut tähän asti ihan virheetön eli mitään bugeja ei ole ollut. Spyro on yllättävän vaikea peli, vaikeampi kuin muistelin mutta se toi mukavaa haastetta. Helpotusta ohjaukseen verrattuna vanhoihin peleihin tuo playstation 4 ohjaimen tatit, jolloin ohjaaminen on tarkempaa ja sulavampaa.

En voi muuta kuin suositella kokeilemaan peliä! Peli tulee ainakin playstation storessa aika usein alennukseen joten kannattaa tutkailla alennuksia. Hinta-laatu suhde on tosi hyvä eikä mielestäni mitenkään överi kallis peli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *