Uusia peli uutisia!

E3 tapahtumassa on julkaistu paljon uusia pelejä. Tässä olisi muutamia, josta haluamme kertoa.

The Elder Scrolls VI

Uusi The Elder Scrolls VI (6) on tulossa, mutta tarkkaa päivämäärää tai alustoja ei ole vielä tiedossa. Edellisestä The Elder Scrolls V Skyrim pelistä on aikaa jo 7 vuotta.

Fallout 76

Bethesda julkaisee tietokoneelle, Xbox Onelle ja Playstation 4:lle 14.11.2018 uuden pelin joka on Fallout 76. Siinä seikkaillaan ydinlaskeuman jälkeisessä Länsi-Virginiassa. Bethesda on julkaissut yhden uuden ominaisuuden, joka jakaa pelin fanit kahtia. Pelin sisällä seikkailee nimittäin yhtäaikaisesti 10 verkkopelaajaa joihin voi törmätä avoimessa maailmassa, mutta pelimaailman kartta on jopa neljä kertaa isompi kuin Fallout 4:sen kartta. Katseltavaa pitäisi ainakin tämän kokoisessa kartassa riittää.

 

Tom Clancy’s The Division 2

Tom Clancy’s The Division saa siis jatkoa. Pelissä on tarkoituksena pelastaa Yhdysvaltojen pääkaupunki Wachington D.C turmiolta ja taistella rosvojengejä vastaan. Peli julkaistaan 15.3.2019. Pelin beta rekisteröinti on nyt auki ja ohjeet rekisteröitymiseen löytyvät videosta.

Assassin’s Creed Odysseys

Assassin’s Creed -pelisarja saa myös jatkoa. Tässä tulevassa pelissä seikkaillaan antiikin kreikassa. Pelin julkaisuaika onm 5.10.2018

Battlefield 5

Battlefield 5 palaa toisen maailmansodan maisemiin. Pääosassa on naissotilas ja pelissä seikkaillaan muun muassa Norjassa.

 

Lisää tietoa uusista peleistä löytyy E3 Twitteristä ja linkki löytyy täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *