ENCEn vaikeudet jatkuu – IEM Beijing turnaus ohi

ENCE ei onnistunut taaskaan uudella kokoonpanolla vaikka aikaa on ollut harjoitella IEM Beijing- turnausta varten. ENCEn taival päättyi jo lohkovaiheessa.

Turnaus alkoi ENCE:llä huonosti, kun he ottivat 2-0 nokkiin ekassa ottelussa 100 Thievesiä vastaan. Ensimmäisessä kartassa ei hirveesti ollut katsottavaa, sillä suomalaisia vietiin 16 – 3 lukemin kuin pässiä narussa.

Toisessa kartassa ottelu näytti jo hieman tasaisemmalta ja paremmalta, mutta sekään ei riittänyt ja suomalaiset hävisi toisen kartan tiukasti lukemin 16-13.

Vici Gamingia vastaan suomalaiset voitti sentään otteluvoitoin 2-1 eikä sekään tullut helposti. ENCEn jatkohaaveet kuitenkin kaatui kun he pelasivat revanssin 100 Thievesiä vastaan, mutta suomalaiset ottivat taas 2-0 lukemin turpiin ja näin myös suomalaisten turnaus oli siinä.

2 Comments

  1. ENCE ei ole tehnyt kuin virheitä, kuten tämä sekoilu, ja varsinkin Overwatch-joukkueesta luopuminen. Miksi piti rikkoa jotain, mikä toimi loistavasti, kummankin kohdalla. Johto vaihtoon nyt ekana! Pelaajia tulee sääli, kun johdon meininki kuin Pohjois-Koreassa, mielivaltaan ja oikkuihin perustuen.

    1. Author

      Saa nähä mitä tapahtuu seuraavaksi. Tapahtuuko muutosta millään tavalla joukkueen pelaamisessa tai johdossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *