KRAFTON, INC. ELI PUBG ON KERTONUT VUODEN 2021 TAPAHTUMISTA

Nyt meneillään oleva PUBG Invitational turnaus 32 joukkueelle Koreassa on ensimmäinen tämän vuoden isoista PUBG turnauksista, mutta muitakin on tulossa.

KRAFTON, Inc. on ilmoittanut että näitä isoja turnauksia tulee olemaan neljä kappaletta vuoden 2021 aikana. Tässä kaikessa on taustalla hiljakseen tapahtunut mergeri PUBG Corprationin ja Kraftonin kanssa, mistä tuloksena oli uusi PUBG Studio. Tämän uuden kokonaisuuden tavoitteena on laajentaa PUBG liiketoimintaan uusille alueille.

Krafton tulee myös Etelä-Koreasta ja se on myös samalla yhdistänyt omat toiset yrityksensä PNIX Incin ja Delusion Studion jotka ovat tuttuja Archery King ja Castly Burn tuotteista, ja nämä kaksi ovat nyt Rising Wings.

Kaiken kaikkiaan Krafton omistaa nyt neljää “studiota”: PUBG Studio, Striking Distance Studios, Bluehole Studion sekä vielä Rising Wingsin.

PUBG 2021

Nyt helmikuussa kamppaillaan PGI.S 2921, kesäkuussa tulee PCS4, syyskuussa PCS5 ja marraskuussa vielä PGC 2021. PCS ovat alueellisia ja PGC on se päätapahtuma, palkintosummia ja pistelaskusysteemiä näille tapahtumille ei ole vielä julkaistu.

Kraftonin tavoite on kuitenkin kehittää PUBG ekosysteemiä antamaan entistä enemmän sekä faneille kuin pelin ammattilaisille, ja lisäämään pelin globaalia presenssiä. Krafton on kertonut huomanneensa, että tärkein osa alua on faneista huolehtiminen, ja se tulee tarkoittamaan jotain uutta itse kamppailujen seuraamiselle. Kokonaiskuvassa on näkyvissä myös tahtotila saada maailman parhaat joukkueet kamppailemaan MM-tittelistä joku päivä.

Näiden neljän ison turnauksen lisäksi The Pick’Em Challenge jatkuu edelleen kaikille neljälle tapahtumalle ja lisätapahtumia on listalle tulossa aivan lähiaikoina sekä koko vuoden ajan.

Lähde: SuomieSports.fi


SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ
FINESPORTS: WARZONE AVOIN TURNAUS
ENCE:LTÄ EI VIRALLISTA TIEDOTETTA MUTTA YLE KERTOI TÄNÄÄN ENCE:N UUDEN CS:GO KOKOONPANON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *