PUBG nyt myös mobile-versiona!

Kuvahaun tulos haulle playerunknown's battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds peliä voi nyt pelata myös iOS ja Android varustetuilla puhelimilla.

Battle Royale peleihin kuuluva PUBG eli PlayerUnknown’s BattleGrounds on kasvanut viime vuodesta huimasti. Sillä peli oli alustavasti saatavilla vain PC:lle, mutta tämä ei riittänyt. Sillä seuraavaksi kyseinen peli tehtiin myös XBOX-alustalle. Mobiiliversion ikärajaksi on laitettu 17 vuotta väkivallan ja veren takia.

Uusi vuosi ja uudet kujeet. PUBG päätti tehdä pelin myös iOS ja Android järjestelmällä varustetuille puhelimille. Pelin asetuksia pystyy muokkaamaan itselleen sopiviksi. On puhuttu että peli syö paljon akkua, mutta akun nopeaa kulumista voi vähentää säätämällä näytön kirkkautta sekä säätämällä grafiikoita alhaisemmiksi. Ohjaimia peli ei vielä tue. Pelissä on tällä hetkellä ainoastaan yksi kartta joka on Erangel.

Peli ei eroa hirveästi PC versiosta muuten kun, että talot joihin pääsee sisälle, ovat yksinkertaisempia liikkumisen helpottamiseksi. Pelit ovat aikalailla saman pituisia kun PC versiossa.  Toistaiseksi mobiili versiossa ei pysty käyttämään oikeaa rahaa pelivaatteiden ostamiseen tai mihinkään muuhunkaan. Pelissä kuitenkin pystyy ansaitsemaan BP pisteitä tekemällä päivittäisiä tehtäviä. BP pisteillä pystyy ostamaan laatikoita, joissa on pelivaatteita sekä tekemään muutoksia pelihahmoon. Peliin kirjauduttuessa saa päivittäin pisteitä sekä laatikoita.

E-URHEILUA.COM testasi peliä Honor 7 Lite puhelimella ja ensimäinen huomio oli, että puhelin kuumenee aika nopeasti muutaman peliminuutin jälkeen. Pelin ohjaus on suhteellisen helppoa pelin vaativuuteen nähden. Ääniefektit saisivat olla hieman paremmat, mutta eiköhän siihen tule muutos kun peli kehittyy.

Peli alkaa hahmon luomisella.

Seuraavaksi valitaan grafiikka-asetukset.

Tämän jälkeen olet valmis pelaamaan ja pääset aloituispaikalle.

Alkusaaren jälkeen pääset lentokoneesta hyppäämään alas.

Laskeudut laskuvarjolla alueelle ja alat kerämään tavaraa.

Jos löydät ajoneuvon, niin se nopeuttaa alueelle pääsemistä.

Kukista vastaan tulevat vastustajat!

Pelin loputtua ansaitset leveleitä.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *