The Elder Scrolls Online: Morrowind

Aiheeseen liittyvä kuva      (Kuva/Image: elders scrolls online)

The Elder Scrolls Online: Morrowind on suuri lisäosa The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited peliin. Morrowind julkaistiin 6.6.2017 ja on saatavilla PC:lle, Playstation 4:lle sekä Xbox Onelle.  The Elder Scrolls pelisarja on fantasia toimintaroolipeli josta on 2014 julkaistu myös MMORPG (Massiivinen monen pelaajan verkkoroolipeli) versio.

Lisäosa pohjautuu 2002 julkaistulle The Elder Scrolls III: Morrowind peliin joka on ollut kaikken aikojen parhaimpia tietokoneroolipelejä. The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited on kerännyt jo reilut 2,5 miljoonaa pelaajaa!

Morrowindin tuo täysin uudenlaisen aloituksen peliin kun luot uuden hahmon. Lisäksi lisäosa sisältää uuden hahmoluokan Wardenin. Morrowind tuo mukanaan uusia asuja, uusia vihollisia ja jopa 30 tuntia lisää tekemistä.


Erään pelaajan kokemus pelistä:

Mielestäni Morrowind on loistava lisä perus pelille. Tuo täysin uuden maailman ja paljon uusia tehtäviä. Olen todella tykästynyt tähän, sillä aina kun lähtee uudelleen seikkailemaan vvardenfelliin niin aina löytyy jotain uutta. Lisäosan hinta on ehkä hieman “suolainen” mutta on kyllä hintansa arvoinen!

Lisätietoa pelistä löydät TÄÄLTÄ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *