Esportal 3.0

Esportal on ilmainen CS:GO matchmaking palvelu, jossa voit kilpailla turnauksissa, laddereissa ja liigoissa. Rekisteröidy mukaan ilmaiseksi!

On vihdoin tullut aika julkaista Esportal 3.0. Olemme tehneet kovaa työtä jo pitkään, ja nyt on vihdoin tullut aika esitellä uusi ja paranneltu design, joka tekee Esportalista käyttöystävällisemmän ja entistä hauskemman käyttää! Ennen kaikkea olemme innoissamme siitä, että pääset nyt kokeilemaan uudistunutta Esportalia.

Olemme tehneet kaikkemme käyttökokemuksen parantamista varten, mutta samalla pyydämme teiltä kärsivällisyyttä päivityksen lanseeraamisen suhteen. Uusien toimintojen toimivuutta seurataan ja kehitetään aktiivisesti päivityksen jälkeen, ja pyydämme teiltä apua mahdollisten bugien ja ongelmien löytämiseksi, oli kyseessä kuinka pieni tahansa, haluaisimme että ilmoitat siitä meille lähettämällä palautetta.

Olet varmasti jo huomannut joitakin päivityksiä ja parannuksia joita olemme tehneet, mutta haluamme että tiedät tarkalleen mitä asioita olemme kehittäneet teitä varten.

-Kaverisi ovat kaiken keskiössä! Olemme tehneet kaverilistasta stickyn, joka tarkoittaa sitä että näet aina ketkä kavereistasi on paikalla. Voit myös kutsua heidät mukaan peliin napin painalluksella!

-Täysin uusi tapa navigoida alustalla. Siirsimme kaiken olennaisen vasempaan laitaan, jotta sinulla olisi helpompi etsiä ja löytää asioita alustalla.

-Täysin uudistunut layout matchmaking sivulla-, gather lobbyssa- ja otteluiden yhteenvedossa.

-Uudistunut design Profiili -sivulla.

-Paranneltu design (informatiivisempi) Turnaus- ja Ladder sivuilla.

-Täysin uusi Gather muoto = “Verified Gather”, jossa on drop mahdollisuus kaikille Verified käyttäjille. Star Gatherit tulevat jatkossa olemaan entistä harvinaisempia. 🙂

-Parantaaksemme käyttökokemusta meidän Norjalaisille, Tanskalaisille ja Suomalaisille käyttäjille, tulee Matchmaking haku jatkossa priorisoimaan saman maan pelaajien yhteen saattamista Matchmaking jonossa. Näin käyttäjät pääsevät kokemaan, kuinka mahtavaa on pelata, kun pelaaminen on paikallista. Pelaajat saavat saman kokemuksen kuin Ruotsissa, jossa Ruotsalaiset pelaavat Ruotsalaisia vastaan ja osaavat kommunikoida omalla kielellään.

Lisäksi meillä on uuden designen yhteydessä paljon uusia ja jännittäviä asioita tulossa seuraavien kuukausien aikana. Tulossa on mm. 1v1 ja 2v2 matchmaking pelimuodot, Public Servers, omat custom highlight klipit ja paljon muuta. Pysy kuulolla!

GLHF!

www.esportal.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *