Peliuutisia

ENCE otti taisteluvoiton keskiviikkona Heroicista

ENCE otti taisteluvoiton keskiviikkona Heroicista, jonka vaivana oli poispotkittu valventaja Hunden. CS:GO organisaatio on tutkinut bugin hyötykäyttöä enemmänkin nyt, ja todennut, ettei se löytänyt pelaajien hyötykäyttäneen bugia, joten yksikään pelaaja ei joudu ongelmiin tuon vuoksi. ENCE sai siis pienen odottamattoman edun keskiviikon kohtaamisessa, mutta se ei ota mitään pois joukkueen onnistumiselta.

Tämä juttu on luettavissa loppuun suoraan täältä.

CS:GO palkintoja jaettu yli 100 miljoonaa

Siinä missä Dota2 maailman turnaukset ovat viime vuosina hallinneet turnausten palkintorahoja, ovat myös CS:GO turnaukset alkaneet saada osansa isoista rahoista. Viime viikolla kiinassa pidettiin Tencent Esports Global Summit, jossa käsiteltiin koko alan tilannetta ja varsinkin sponsorointia, turnausformaatteja sekä uusi yhteistyökuvioita.

Dota2 tuleva The Internation 10 on kerännyt kaikkien aikojen suurimman palkintopotin jo ohittaen viime vuotisen 34,33 miljoonan potin. Syy miksi Dota2 The International potti kasvaa, johtuu siitä että Valve siirtää osan Dota2 Battle Pass myynnistä suoraan palkintopottiin. Lähteet ovat laskeskelleet, että jopa 25 % myynnistä ohjautuu TI10 palkintopottiin ja jälleen on tiedossa miljoonapotteja tulevan Dota2 The Internationalin voittajalle, kunhan sinne asti päästään.

Lue juttu kokonaaan loppuun eepelit-sivuston artikkelista.

E-urheilusta ja sen seuraamisesta

Oletko itse aktiivinen pelaaja, vai enemmänkin aktiivinen seuraaja? Itse pelasin aiemmin paljon, mutta nyt minusta on tullut satunnainen pelaaja ja enemmänkin tässä iässä jo vierestä katseleva, ja siksi esimerkiksi HLTV:n suoratoistolinkit ovatkin viikoittain kovassa käytössä, sillä CS:GO on se seurattavin peli tällä hetkellä. En kuitenkaan tällä lausahduksella ota mitään pois LoL, Dota2, Starcraft II, Call of Duty, NHL, FormulaSeries kohtaamisista, mutta kaiken seuraamiselle vain ei normaali töiden vuoksi ole aikaa. Siksi tänään lukemani uutinen Heroicin, MIBR:n sekä Hard Legionin valmennuksesta aiheutti liikehdintää kohti vedonlyöntioperaattoreita.

Tämäkin juttu on luettavissa loppuun eepelit-sivuston artikkelista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *